mandag den 29. september 2014

Af børn og fulde folk...

 
 
Af børn og fulde folk skal man høre sandheden.
Det gælder også den kommende Gammelbog II, hvor der går spor af børne- og ungdomsstemmer igennem bogen. Hør blot hvad Jonas, Maja og Simone har at sige om det:
 
Jonas (14 år) siger: ”Man er gammel hele livet. Selv når man er 3 år, spørger man osse, hvor gammel er du? Hvis man går rundt i en børnehave kan man godt føle sig gammel i forhold til dem.”
 
Maja (9 år) siger: ”Når man har fødselsdag og er blevet født bliver man altid ét år ældre. Når man er 80 er man gammel. Man får rynker og bliver ældre hvert år, når man har fødselsdag. Og når man bliver gammel, så dør man.”
 
Simone (11 år) siger: ”Man får rynker. Man går ikke i skole og har ikke lektier for. Man kan slappe af. Man arbejder ikke længere. Det er der man går på pension. F. eks. kan morfar gå til kajak og alt det der. Man kan komme på plejehjem og spiller bingo-banko! Alle de gamle der spiller banko. Det er der man får rynker.”
 
 

 

 

På de to fotos er det Jonas, Maja og Simone.
På det ene drømmer de om hvad de skal være, når de bliver store.
Jonas drømmer om at blive arkitekt, Maja vil gerne arbejde i et cirkus og Simone vil gerne være designer inden for indretning.
På det andet foto er de sammen med deres mor Sheila Anni Andersen og forsøger hver især at se så gamle ud som muligt. Billederne er taget deres far Lars Andersen.                  Sheila har bidraget med indsamlingen af børne- og ungdomsstemmer til den kommende Gammelbog II, der udkommer den 8.10. på forlaget Epigraf og fejres med Gammelfestival Død og hygge på plejehjemmet på Frederiksberg og i Charlottenlund fra den 8.-15. oktober 2014.  

Læs mere om bogen: http://www.forlaget-epigraf.dk/page12.html
Se festivalprogrammet: http://michaelsvennevig.weebly.com/gammelfestivalen-program.html
Som PDF: http://www.betaniahjemmet.dk/Files/Layout/Brochure%20revideret-web.pdf
 
 

Ingen kommentarer: