torsdag den 2. maj 2024

VERDEN ER FULD AF VEJE: 3. Præsentationspodcast

 

Foto-collage med portrætter af Sofie Birkmose, Jens Keis Dinsen og Michael Svennevig.

Hør den 3. præsentation med uddrag fra de kommende 4 podcasts.


Foto: Sofie Birkmose.


Kom med til koncert med Harmony Restored. Bagefter fortæller Hanne Skov om at improvisere, om musikkens væsen, men også om et nyt samarbejde med Carsten Kær (piano) og Ayi Solomon (percussion), når de på det seneste har samarbejdet med gymnasieelever i projektet ”Sund med musik” i Nordjylland, hvor musikken kan finde veje og sprog for alt det usagte, når man er ung og forvirret. Musik: "Smile" af Charles Chaplin fremført af Harmony Restored

Offentliggjort torsdag den 9. maj 2024.




Foto: Michael Svennevig.

Jesper Lützhøfts digtsamling ”En savnsbunden rejsende” er tanker og ord, han har nedfældet under og efter rejser i Iran. Landet og menneskene har afsat lange spor i hans erindring som han har fastholdt i en fascinerende to-sproget digtsamling, der både er på dansk og farsi. Musik: "Dreamland (for string quartet) af Fozié Majd, 1. sats, Lento spillet af Darragh Morgan (violin), Patrick Savage (violin), Fiona Winning (viola) og Deirdre Cooper (cello).

Offentliggjort torsdag den 16. maj 2024.




Foto: Jens Keis Dinsen.

Anders Dinsen, ingeniør, er dykket ned i sin egen familiehistorie. Der var meget han ikke forstod, og han har funderet over de spor, det har afsat i ham, og som har ført til den ransagelse og de opgør han måttet taget med sig selv og sin egen familiefortid. En historie, der fører helt tilbage til 2. verdenskrig. Musik: Michael Svennevig.

Offentliggøres fredag den 31. maj 2024.


Foto: Michael Svennevig.

”Kærlighed og kvindekamp” er Lucy Ludvigsens 3. roman, hvor hun skildrer årene fra 1960´erne og frem til i dag. Det er en tid og en fortælling, som hun selv har gennemlevet. Det er en skildring af kvindekamp, basisgrupper, Dannerhusets opståen, Lesbos - og et helt nyt fremspirende syn på kvinder og mænd. Men alle landvindinger skal fornyes, hvis det ikke skal gå i sig selv igen. Musik: Michael Svennevig.    

Offentliggøres fredag den 7. juni 2024.


*


Hør også de 2 første præsentationspodcasts:


Her er  1. Præesentationspodcast:

                                                             Her er  2. Præsentationspodcast:



 *



Festivalmaleri: Hanne Svennevig.


VERDEN ER FULD AF VEJE
Festival om drømme og portrætter
3. - 14. august 2024
5 bydele med 100 medvirkende

Læs mere om festivalen på hjemmesiden.

*