torsdag den 28. juli 2022
26: Tom Sonntag fortæller om sin musik og sit liv
Madame Garborg: Når suppen koger op, begynder jeg at digte
FESTLIG MAD OG DRIKKE PÅ FESTIVALEN 2022
På 3 af festivalens dage er der skøn og grøn mad om aftenen.
Til festivalopvarmningen og til festivalåbningen i HF Prøvestenen på Amager står menuen på den spanske tomatsuppe GAZPACHO, der skal nydes kold i varmen. Den serveres med hjemmebagte nøddeboller. Det er undertegnede, der står for det.
Til festivalåbningen er det i øvrigt Lena Gemzøe, der sørger for de hjemmebagte kager og for kaffe og te.
Velkomstdrikken til opvarmningen og til åbningen er den kølige iranske sommerdrik: ”Sharbate Khiar”, bestående af citron, lime, mynte, rørsukker og agurk.
På 2. festivaldag i Global Art Gallery i Vanløse er Madame Garborg i køkkenet og tryller forskellige retter ud af dagens indkøb af torvegrønt.
På festivaldagen i SALONEN på Østerbro har man selv mulighed for at købe drikkevarer og andet.
Til afslutningen på Christianshavn er der -traditionen tro- min fasters drømmekage og Milles marokkanske myntete samt kaffe i pauserne.
Så, velkommen på festivalen, der åbner i den kommende uge. Der er gratis adgang til alle festivalarrangementer, og det koster ikke noget at spise med, og der kan ikke bestilles billetter i forvejen, så kom i god tid.
En stor tak til alle dem, der giver en hånd med, så det praktiske bare glider som det skal. Madame Garborg og Lena Gemzøe er uundværlige. Eva Billesbølle Tworek og Sif stiller også op til madlavningen.
Ud over en tak til alle de mange kunstnere, der uden vederlag stiller op på festivalerne (igen og igen), så skal der denne gang også lyde en stor tak til Bendicte Riis/Tante Andante, der kører og fragter madvarer fra det ene sted til det andet. Uden alle de mange ildsjæle kunne det slet ikke lade sig gøre at lægge op til så mange forvandlinger, så mange drømme og håb. Tak til jer alle. Sammen kan vi det hele!