lørdag den 13. februar 2016

Glimt fra Festival om fortællinger & livshistorier - Dag 6, 7 & 8

              
6. Festivaldag
Søndag den 7. 2. 2016
 
 - Fotos: Jens Bitsch Larsen -
 

Helene Egelund læste op fra "SVANEVINGER" af Stine Bitsch-Larsen, der var i samtale med Michael Svennevig.Bogens afrikanske afsnit blev musikalsk forstærket af de fire gæstemusikere fra Ghana:
Alfred Tamakloe (percussion), Sam Takyi (guitar), Emmanuel Bondzi Koomson (taletromme)og Francis Kweku Osei (guitar).


 
Emmanuel, i midten omgivet af Sam og Francis, spillede på Stines hjembragte "taletromme" som hun fik i gave af høvdingen som hendes doktorbror havde helbredt.

 
Alfred fortæller om afstanden mellem Ghana og Congo.


Sam spillede på guitar og afrikansk træxylofon.
 
                     
7. Festivaldag
Mandag den 8. 2. 2016
 
 - Alle øvrige fotos: David Blazek -
 

Louise Adrian og Exit Hans fra Fangekort spillede og sang - og fortalte om indespærrede drømme og om hvor svært det er at komme ud igen efter afsonet dom.


Lisbeth Holdt Jørgensen fortalte om at arbejde med stemmen
Sammen har de lavet forestillingen FRANZ PANDER.
 
Lisbeth havde en gæst med: Lars Andersen.


Sammen har de lavet forestillingen FRANZ PANDER, baseret på en novelle af samme navn af Herman Bang. Ja, faktisk er det hele teksten. Der er ikke ændret ét ord.

 
Efter spisningen opførte Monsieur Andersens Turné Teater FRANZ PANDER
 
----------------------------------
 
8. Festivaldag
Tirsdag den 9. 2. 2016
 
 
Betina Birkjær fremførte radiostykket PIANO og læste op fra sin debutbog "Roman i fire årstider".Henrik Juul Jensen fortalte om romanen "Støj og stilhed. En bedemands rejse" og læste op fra romanen, der handler om en operasangerinde fra Sarajevo, der flygter til Danmark. Men fortiden flygter med.

 
Radmila Rajic er sangerinde fra Sarajevo, der har uddannet sig til operasangerinde ved konservatorierne i Ålborg og København. Radmila fortalte om hvordan hun via musikken har kunnet stå fast og også kunstnerisk overleve det hun har været igennem.Birgitte Prins fremførte Tomas Lagermand Lundmes monolog om LIV. Det var 2. del ud af 3.
 

Irene Pedersen fortalte om romanen "Gale hunde", og om hvordan det hele startede en dag i svømmehalen på Østerbro, hvor hun overværede hvordan en mand forsøgte at drukne en kvinde.
Poul Parsberg læste op fra romanen.

 
Se flere billeder fra Dag 6, 7 & 8
 
Se også fotos fra:
 

Ingen kommentarer: