lørdag den 13. februar 2016

Glimt fra Festival omfortællinger & livshistorier - festivalafslutning

Fotos: David BlazekLotte Arnsbjerg sang "Musens sang" og "Det var en lørdag aften" akkompagneret af Martin Valsted.
Ole Bundgaard spille saxofon og leverede HAIKO-digte.

Pia Sigmund og Charlotte Clante fortalte om en serie på 10 bøger (snart 11) som de sammen har lavet, der skildrer børn og deres vilkår op igennem Danmarkshistorien.


Pia Raug gik længere tilbage, og fortalte om hvordan tiden er evig, og hvordan vi kommer tilbage, sådan som hun skildrer i sangen "Husker du?" som vi sluttede med at lytte til.

 Tomas Lagermand Lundme fortalte om de tre monologer om LIV som han har skrevet til festivalen.


Charlotte E. Munksgaard fremførte 1. del af monologen om LIV. En monolog om kærlighed, kasser og tændstikker...Jeppe Bang Khalil Krappe er lige kommet tilbage fra Lesbos, hvor han har stået i vandkanten og hjulpet flygtningene sikkert i land. Jeppe fortalte om, hvorfor det er umuligt for ham at gøre andet.


Et uddrag fra "Bare en flygtning", en monolog af Michael Svennevig, baseret på Bozenna Partykas liv, blev fremført at hende selv.


Jytte Abildstrøm bar slutningen igennem med sine fortællinger om at spille Norma i "Sonja fra Saxogade" og senere  farmor i "Flyvende Farmor", som vi viste, men fik også talt om bæredygtighed - ja, om alt det som bærer igennem. Også på en festival som denne. Vi sluttede med at skåle i champagne og sige farvel til hinanden efter 9 tætte og nærende festivaldage.

TAK SKAL I HA´ - som er slutsangen i "Flyvende Farmor" var en passende sang at runde af med.
Først og fremmest tak til at de medvirkende, men også en hjertelig tak til Betaniahjemmet for at lægge hus til. Det gælder forstanderparret Laust & Kirsten, men også David der har stået for alt det tekniske - selv billederne her - og senere bliver filmoptagelserne fra festivalen også tilgængelige på YouTube. Også tak til Jette på kontoret og alle de andre, der har hjulpet til. Ikke mindst alle de frivillige, der har lagt en skøn stemning med deres store hjælp og entusiasme. Tak skal I ha´.....


Se flere billeder fra Festivalafslutningen.

Se også fotos fra:

2 kommentarer:

Lotte A. sagde ...

Kæreste Michael. Det var en stor, stor oplevelse at deltage og synge til din festival! jeg kan ikke vente til du gør det igen, og forhåbentlig spørger mig, om jeg vil være med..! tusind tak for dit enestående arbejde, smukke ideer, og vidunderlige væsen. Tak.
Kærligst Lotte Arnsbjerg

Michael Svennevig sagde ...

Kæreste Lotte.
Tusind tak for dine smukke ord, der rørte mig.
Det var en stor dejlig oplevelse at have både dig, Ole og Martin med til festivalafslutningen. Det var en meget smuk og hjertevarm måde at indlede dagen på.
Selvfølgelig skal vi lave noget igen.
jeg har masser af ideer, og vil nyde at involvere dig i dem.
Vi snakkes ved.
Kærlig hilsen
Michael