tirsdag den 23. juni 2009

Marie Carmen Koppel og venner holder støttekoncert for de afviste irakiske asylansøgereMarie Carmen Koppel, sangeren Fanar Ghali, saxofonisten Benjamin Koppel, og sangerinden Alberte laver støttekoncert til fordel for de afviste irakiske asylansøgere der har søgt tilflugt i Brorsons Kirke. Koncerten finder sted den 2. juli kl. 19.30 i Christians Kirke i København. Jesper Klein er konferencier.

Marie Carmen Koppel udtaler:
”Danskerne er blevet rigtig gode til at lade være med at tage stilling. Vi er blevet små i vores hjerter. Men med koncerten vi vil give danskerne en chance for at vise deres medmenneskelighed.”

Fanar Ghali forsætter:
”Da jeg besøgte irakerne i Brorsons kirken spurgte jeg dem på arabisk, hvordan det gik. For hvad kan man gøre?.... jeg kan synge, tænkte jeg. Det er alt hvad jeg kan give. Men det kan jeg i det mindste gøre. Det er vigtigt, at give det man er god til.”Om støttekoncerten "Musikere for medmenneskelighed"
Tid: Torsdag den 2. juli 2009 kl. 19.30
Sted: Christians Kirken, Strandgade 2, 1401 København K
Entré: 100 kr som går ubeskåret til mad, medicin og basale fornødenheder for irakerne i Brorsons Kirke.

Oplysningerne om de irakiske asylansøgere:
Mere end 60 irakiske asylansøgere venter nu på anden måned i Brorsons Kirke i København. De står til udvisning til et Irak præget af borgerkrig og kaos, hvor deres liv og helbred vil være i overhængende fare. Vi støtter irakerne i Brorsons Kirke i håb om at de danske politikere indser at de med hjemsendelsesaftalen har begået en fejl og at en løsning, der lader irakerne blive her i landet, bliver fundet så hurtigt som muligt.

Se koncert-trailer på YouTube:http://www.youtube.com/results?search_query=st%C3%B8ttekoncert+marie+carmen+koppel&search_type=&aq=f

Læs mere:
http://ibyen.dk/musik/omtaler/article738366.ece
http://www.aok.dk/musik/stoettekoncert-i-christians-kirke