torsdag den 9. maj 2024

VERDEN ER FULD AF VEJE: Sangeren Hanne Skov

 

Foto: Sofie Birkmose.


Hør podcast

Kom med til koncert med Harmony Restored. Bagefter fortæller Hanne Skov om at improvisere, om musikkens væsen, men også om et nyt samarbejde med Carsten Kær (piano) og Ayi Solomon (percussion), når de på det seneste har samarbejdet med gymnasieelever i projektet ”Sund med musik” i Nordjylland, støttet af KulturKANten, Nordjylland. Musikken kan berøre og styrke os i at være dem vi er, for musikken kan finde veje og sprog for alt det usagte, når man er ung og forvirret. 

Musik er grænseløs, og nogle former for musik er det mere end andre. At lytte til Harmony Restored er en varm og sjælfuld rejse ind i et musikalsk landskab. Der er noget himmelsk over det, uden at det virker frelst. Der er en storhed, der giver sangen og musikken et bredt vingefang, der åbner ind til mange verdener. At følge med musikken er som at begive sig ud ad mange forskellige veje. Men hør mere om det på podcasten


Foto: Sofie Birkmose.


Mød 
Harmony Restored 
featuring Alain Apollo

til festivalåbningen,
lørdag den 3. august 2024,
hvor besætningen er
Hanne Skov
Ayi Solomon
& Alain Apaloo

Fotocollage med portrætter taget af: Satyadev Barman, Sofie Birkmos og Jakob Wandam.


Lyt til optagelsen fra Hannes første festivalmedvirken 

- sammen med guitaristen Mikkel Andersen -

til festivalåbningen af ÆG & HÅB i 2022.


Næste uges podcast:

Digteren Jesper Lützhøft

Foto: Michael Svennevig.

Jesper Lützhøfts digtsamling ”En savnsbunden rejsende” er tanker og ord, han har nedfældet under og efter rejser i Iran. Landet og menneskene har afsat lange spor i hans erindring som han har fastholdt i en fascinerende to-sproget digtsamling, der både er på dansk og farsi. Musik: "Dreamland (for string quartet) af Fozié Majd, 1. sats, Lento spillet af Darragh Morgan (violin), Patrick Savage (violin), Fiona Winning (viola) og Deirdre Cooper (cello).

Offentliggøres fredag den 17. maj 2024.

 *



Festivalmaleri: Hanne Svennevig.


VERDEN ER FULD AF VEJE
Festival om drømme og portrætter
3. - 14. august 2024
5 bydele med 100 medvirkende

Læs mere om festivalen.

*