tirsdag den 25. juni 2019

Mød Vibeke B. Arildsen

Foto: Michael Svennevig.

Om ideen der stak af.

Forfatteren Vibeke B. Arildsen fortæller om, når skrivelysten stikker af. Egentlig var det en  historisk roman Vibeke skulle have skrevet, men stoffet ville ikke. I stedet voksede der en anden ide frem. Ideen blev større og større og endte med helt at føre hende på afveje - eller også skete der netop det, der skulle ske. For i dag foreligger det som 1. del af en fortælling, der allerede har fået en 2´er, der nu venter på udgivelse.

Hør denne 9. festivalpodcast med Vibeke,
der er med på festivalen MØD VERDEN.Uddrag fra boganmeldelsen:

"HEMMELIGHEDER er charmerende fortælling om at blive voksen. Om at stå dér på vippen, uden at vide om det bliver et hovespring eller en maveplasker. Om det bliver et flot, elegant spring eller om det bliver altings ende. Det er en sanselig skildring af det sitrende NU, hvor alting kan starte eller  ende lige så brat.
Det er beskrevet indfølt og levende. Sproget er let og smidigt. Kompositionen er let at gå til. Og så er der en masse hemmeligheder. Hemmeligheder om at være ung og forsøge at sparke sig vej ind i voksenlivet. Om forsigtigt at forsøge at lirke den forjættede port op til voksenlivet. Om hvordan det føles, når porten smækker i, mens man stadig står der midt i døråbningen...Det er en roman om at blive kvæstet af voksenlivet. Men først og fremmest er det en hyldest til det spirende liv, der altid er der – i begyndelsen. De begyndelser som vi skal lære at sætte pris på."

Læs hele festivalanmeldelsenMød Vibeke B. Arildsen
på festivalen MØD VERDENs 3. dag
Global Art Gallery i Vanløse,
tirsdag den 13. august 2019.Foto: Michael Svennevig.