onsdag den 10. juli 2019

Mød Christina SvennevigFoto: Michael Svennevig.


”Jeg har altid været søgende, og min rejse har været meget lang. Der er noget andet end det vi bare kan se. Men jeg havde pakket det væk i mange år, for jeg vidste ikke rigtigt, hvad jeg skulle bruge det til. Som barn var jeg én, der læste meget. Ja, jeg læste alt det jeg kunne komme i nærheden af. Umiddelbart lå det ikke i kortene at jeg skulle begynde at spille på nepalesiske klangskåle.”

Hør om Christinas møde med de klangskåle, der siden kom til at betyde så meget for hende – og oplev det selv på den kommende festivalen – eller på denne 15. festivalpodcast.Foto: Michael Svennevig.”Da jeg første gang fik en skål på kroppen og mærkede vibrationerne fra skålen ind i kroppen, og hvad det kunne gøre, tænkte jeg: ”Dét der bliver jeg nødt til at dykke dybere ned i.”

På festivalen MØD VERDEN vil hun sammen med John Søncksen lave en mini klangmassage-session på festivalens 3. dag i  i Global Art Gallery i Vanløse. Men Christina er også med i Vokalgruppen Syng med Hjertet, der er ledet af Naja Månsson og som medvirker til festivalafslutningen i Gårdhaven ved Dansk PENs sekretariat på Christianshavn