søndag den 25. juli 2021

29: Thomas Emil Hansen, Niels Larsen og Tante Andante: Med kurs mod festivalen ÆG & HÅB - 2. del

Foto: Michael Svennevig.

Hør denne 29. festivalpodcast,  
hvor lydentreprenørerne
Niels Larsen og Thomas Emil Hansen
 mødes med TANTE ANDANTE (Benedicte Riis).

 Det er  2 . del af en podcast i to dele. I 1. del var vi ombord på båden i Dragør Havn, men båden er nu nået frem og er ankret op i lystbådhavnen ved Nokken ved siden af HF Prøvestenen på Amager, hvor de alle tre er med på 2. festivaldag. Desuden er Tante Andante med til festivalopvarmningen og medvirker også til festivalåbningen.  


Foto: Michael Svennevig.Niels Larsen og Thomas Emil Hansen fortæller om deres nye eksperimenter med lyd, interaktion, pendulering og blomsternes egen sang. Oplev dem her i en optagelse fra sidste sommer i HF Prøvestenen:Sammen besøger vi Tante Andante på båden ved Nokken, hvor vi både får æggetanker, drømme og visioner - og en sang med på vejen. Kom med ombord og lyt med på  podcasten.


Thomas Emil Hansen fotograferet af Niels Larsen. 
På fotoet ses en af de nybyggede musikalske anordninger, der præsenteres på 2. festivaldag i Prøvestenen. Hør mere på podcasten.


Foto: Benedicte Riis


Sidste sommer besøgte Tante Andante, eller Benedicte Riis som hun også hedder, for første gang HF Prøvestenen, og allerede da fik hun en ide, for hun drømte om at lave æg, som man kunne være inde i, og som man skulle udklække med nye drømme og håb. Deraf årets festivaloverskrift ÆG & HÅB. Siden da er det føget med ideer hid og did, og nu er de ved at samle sig, så det bliver en ganske særlig festivalfejring. De to fotos her af fendere er et forsøg på at finde en form, der kan bruges som æg, og som man ville kunne være inde i og og udklække nye håb og drømme. Forberedelserne er i fuld gang. Følg det videre forløb, og se hvad det har resulteret i til  festivalopvarmningen, for det kan alle opleve på 2. festival dag i HF  Prøvestenen på Amager, lørdag den 7. august 2021 kl. 12-21. Læs mere her.


Foto: Benedicte Riis


*


NÆSTE - og næstsidste - PODCAST inden festivalen:

30: Emilie Mollenbach: Med kurs mod festivalen ÆG & HÅB - 3. del
Emilie Mollenbach har altid tegnet krusseduller, men oplevede en helt barnlig fryd, da hun begyndte at tegne og male MANDALAER. Tidligere har hun malet på lærred i stort format, men det blev for stift, for kedeligt og for seriøst. Det var som om legen forsvandt, men den vendte tilbage, da hun begyndte at tegne MANDALAER. 
Hør hendes beretning og vær selv med at tegne og male mandalaer sammen med Emilie i teltet på 2. festival i HF Prøvestenen på Amager. Det er både for børn og voksne.

Podcasten offentliggøres den 31. juli 2021

Læs mere om festivalen ÆG & HÅB

Se festivalen på Facebook.

Hør de øvrige festivalpodcasts.

Læs mere på Festivalbloggen.

*