torsdag den 4. juli 2024

TOP 10: Mest lyttede podcasts i 2024

 


TOP 10

over

årets mest lyttede festivalpodcasts

Opgjort pr. 5. juli 2024


NR. 1:



BILLEDKUNSTNER 

LAURA BACH SKOU

Podcasten er en stor overraskelse. Det var slet ikke meningen, at det skulle have været nogen. Jeg var i Salonen for at optage Lauras fortælling om sine billeder, som jeg bagefter ville skrive ud. Da jeg havde optaget det, bad Laura mig vente, for der var mere. Da hun begyndte at fortælle, var det med denne tilstedeværelse i stemmen, der gør at man lytter. Det er noget med, hvor man taler fra. Stemmen afslører det hele. Det samme må lytterne fornemme, for podcasten blev hurtigt den mest lyttede.


NR. 2:



DRAGQUUEN 

RAMONA MACHO:

Podcasten har gennem flere måneder haft positionen som den mest lyttede, men er for nylig blevet overhalet indenom af den, der nu fører. Det er begge podcasts om at finde vej gennem livet. Som menneske og som kunstner. Begge podcasts er vibrerende af nærvær, og jeg tror, at det er det, lytterne har honoreret med de høje lyttertal. De handler om at finde sin plads i tilværelsen. De beretter om en stor søgen, om usikkerhed og om et endnu større mod. Det er fortællinger om at finde frem og søge ud ad nye veje. Mottoet for begge kunne være: Hvo inden vover, inter vinder!


NR. 3:



FESTIVALTEKSTER 2024:

Podcasten er den første opvarmende podcast, der blev lagt ud, hvor 12 kunstnere, hvoraf mange også medvirker på festivalen, er blevet opfordret til at skrive tekster, inspireret af festivalens tema. Blandt de medvirkende er der både skuespillere, sangere, musikere, forfattere og digtere.


NR. 4:


ROSE MARIE TILLISCH



NR. 5:


EVA BILLESBØLLE TWOREK:
OM PORTRÆTTER



NR. 6:


4. PRÆSENTATIONSPODCAST



NR. 7:


FORFATTER 
PETER MADSEN



NR. 8:


INGENIØR
ANDERS DINSEN


NR. 9:



1. PRÆSENTATIONSPODCAST



NR. 1O:


SANGER
HANNE SKOV

 *



Festivalmaleri: Hanne Svennevig.


VERDEN ER FULD AF VEJE
Festival om drømme og portrætter
3. - 14. august 2024
5 bydele med 100 medvirkende

Læs mere om festivalen.

Ingen kommentarer: