onsdag den 14. april 2021

Iben Hasselbalch fortæller og synger viser

Foto: Michael Svennevig.

Lyt med på denne 12. festivalpodcast
med Iben Hasselbalch. 


Foto: Michael Svennevig.


Iben Hasselbalch fortæller om, hvad der inspirerer hende til at skrive sange, og om hvordan sangene er blevet til på hendes to cd-udgivelser: ”Tankens Magt”(2009) og ”Drømme og nye sange”(2012). Men også om, hvor vigtig humoren er, når man optræder som visesanger. 

 


Uddrag fra festivalanmeldelse:

”Det er som om sangene synges ind i et univers, hvor tiden standses. Det dufter solvarmt, og jeg ser de kornbølgende marker for mig... Der er en evig følelse af sommer, men også af sensommeren, der er ved at tage over. Forude venter efteråret og siden vinterens mørke. Det ligger altsammen som en tone under sangene og måske især i Ibens klangfulde mørke, modne stemme.”
Musikken på podcasten  er fra "Tankens magt" (2009) og ”Drømme og nye sange”(2012). Hør også Iben Hasselbalchs nyeste offentliggjorte vise "Min gode engel" som også omtales på podcasten.


Iben Hasselbalch har medvirket utallige gange på festivalerne gennem årene. Her er hun fotograferet i Dansk Forfatterforening til festivalafslutningen af MØD VERDEN (2019). 
Foto: Majka Bjørnager.

Mød Iben Hasselbalch  på 2. festivaldag,
lørdag den 7. august kl. 12-21 i HF Prøvestenen på Amager.


Iben Hasselbalch er en skattet gæst i HF Prøvestenen. Se klip med et lille uddrag fra sangen ”Bellevue” fra cd´en: ”Drømme og andre sange” (2016). Filmet af Irma Clausen i HF Prøvestenen i 2017.

*

Lyt også til:
med uddrag fra de første 12 festivalpodcasts.
Hver fredag er der en ny podcast. Lyt med her.

Læs mere om festivalen ÆG & HÅB - på Facebook

*

Ingen kommentarer: