tirsdag den 12. juli 2022

Festival-opvarmning: Mød Zigola Pioppo - Workshop & Koncert med blomstermusik


 

Festival-opvarmning: 

Mød Zigola Pioppo

Workshop & Koncert med blomstermusik, 

fredag den 5. august kl. 15-18 og kl. 19-20

 i HF Prøvestenen på Amager

Hør denne 22. podcast med Zigola Pioppo

Kan også høres på YouTube.


Kan man høre græsset gro - og blomsterne synge?

Kan man spille musik sammen med blomsterne?

Find ud af det til festivalopvarmningen.

Hollandske Zigola Pioppo, der bor og arbejder i Italien, beskæftiger sig med planter, kreativitet, healing, musik og teknologi. Sideløbende med en karriere som tech-konsulent har Pioppo arbejdet professionelt som jazz- og soulsangerinde, healer og visuel kunstner og har udviklet musikalske storytelling performances. Hun lader sig inspirere af de nye generationer og udviklingen af fremtidens planet og beboere. 

Nu er hun tilbage i Holland - og jeg har lavet en podcast med hende, mens hun sidder under det hollandske kastanjetræ, som hun voksede op med.

Hun er så småt begyndt rejsen mod Danmark, hvor hun står for årets festivalopvarmning i HF Prøvestenen på Amager, hvor hun laver workshop  & koncert med blomstermusik, fredag den 5. august kl. 15-18, så slå ørene ud og åbn dine sanser. Det bliver vildt!Det er for både professionelle musikere og almindeligt interesserede. Man behøver ikke spille på et instrument, for at være med. Alle er hjerteligt velkomne.

Der er fællesspisning kl. 18 - og kl. 19-20 er der workshop-koncert med deltagerne på workshoppen - og en masse planter.


Du tror det ikke, det skal opleves.

Det er ganske gratis. Bare mød op!På podcasten er der musikalske uddrag 

fra tre af Zigolas YouTube-videoer:


Læs mere om festivalen


*

Ingen kommentarer: