torsdag den 4. juli 2019

Mød Christina MunkFoto: Michael Svennevig,

”Der var en periode, hvor jeg havde det rigtig, rigtig svært. Jeg gik på en uddannelse, hvor mit stressniveau var så højt at jeg ikke kunne børste tænder om morgenen, fordi jeg ikke kunne synke – og jeg kastede op, inden jeg skulle afsted.”

Christina Munk fortæller på denne 12. festivalpodcast om at vennerne anbefalede hende at stoppe og i stedet gå på det her kursus, hvor hun selv siden er blevet underviser:


”Jeg har altid været god til at hjælpe andre mennesker, men har altid sagt at jeg aldrig ville blive lærer. Men jeg fandt ud af at det mest naturlige i verden var at tage den autoritetsrolle på mig, som det jo er, for jeg har altid elsket at fortælle og holde foredrag. Men jeg har bare forbundet det med at stå og fortælle noget til nogen, der ikke gad høre efter. Jeg forbandt det simpelthen med min egen folkeskoletid, hvor jeg altid var den eneste, der hørte efter.”


Foto: Michael Svennevig


Christina fortæller på festivalen MØD VERDEN om hvordan det var at gå fra at være elev og til at blive lærer, og om hvordan hun taklede sin egen psykiske sårbarhed, og har lært sig at leve med den og derved generobre sig selv.


Mød Christina Munk på festivalens 3. dag i Global Art Gallery i Vanløse,
hvor hun fortæller om, hvordan det gik til og hvad der skete.

1 kommentar:

Marlene sagde ...

Du er et fantastisk menneske Christina.