lørdag den 6. juli 2019

Minder fra rejser jeg aldrig har været på



Jeg bliver ofte spurgt om jeg nogensinde får tid til at lave mine egne ting. Og det gør jeg da. Dels er jeg hovedforfatter på have-festivalbogen ”Livets gang i HF Prøvekluden”, der har bidrag fra 40 forfattere. Bogens havereportage og de ledsagende fotos optager 2/3-dele af bogen, og dem har jeg stået for. Bogen udkommer den 10.8. Dels er jeg i gang i disse dage med at skrive på ”Minder fra rejser jeg aldrig har været på”, en forestilling sammen med Thulla Wamberg (musik) og Shohreh Shahrzad (dans), der er med i uddrag til festivalåbningen og i sin helhed på festivalens 3. dag i Vanløse. 



Men katten smutter hele tiden ind, når jeg har hoveddøren stående åben på grund af varmen. 
Jeg er i Paris i det 19. arrondissement, hvor jeg har lejet en lille lejlighed. Katten smutter hjemmevant ind og lægger sig under min hovedpude, selv om vi ikke har set hinanden før. Der dufter lifligt fra bageren, der har bagdøren stående åben ud til vores fælles gård. 



Jeg skriver om de rejseminder fra de rejser som jeg aldrig har været på. Skriver om udelængsel og om at flyve. Det er en af mine gentagne barndomsdrømme at jeg ved egen kraft kan hæve mig op i luften – og flyve. 



Det hele startede da jeg købte et brugt kamera på et slags loppemarked for 50,- kr, men uden at vide om det virkede. Det var en chance jeg tog. På kameraets memory-kort viste det sig, at der lå knap 1.000 feriebilleder som den tidligere ejer ikke havde slettet. Nogle af dem indgår i forestillingen, men det er dem, der er startede min skrivekløe - og som illustrerer dette opslag. 

Oplev uddrag fra forestillingen
"Minder fra de rejser jeg aldrig har været på"
fredag den 9. august kl. 19-22 i Apostelkirken på Vesterbro
- og i sin fulde længde som afslutning på
tirsdag den 13. august kl. 16-21

Læs mere om det videre forløb.





Ingen kommentarer: