fredag den 28. juli 2023

Henrik Camillo Duo





Henrik Camillo og Simon Høirup fandt sammen for et par år siden og spiller som duo numre fra Henriks dansksprogede sangrepertoire. Sange, der hylder livet, håbet og kærligheden, men også iblandet samfundskritiske temaer. De har spillet til div. festivaler og events, men det er første gang de medvirker på festivalen, hvor de lukker åbningsdagen.






Henrik Camillo

Henrik Camillo har spillet og lavet sange fra han var 15 år. Som 19-årig tog han til Rom og levede som gademusiker gennem fire år. I Italien spillede han desuden i forskellige musikalske konstellationer og var med i flere teatergrupper. Tilbage til Danmark spillede han i funkrock-bandet Bittersweet Boathouse, senere i Worldmusic gruppen State of Friends, der udgav albummet Molu i 2005. Ved siden af dette spillede han i jazzpoptrioen Twize as Nize, i begge bands både som sanger, guitarist, percussionist og komponist. Senere startede han sit eget band Revenue med engelske tekster, og bandet blev senere til det dansksprogede NU som udgav to singler. NU blev opløst i vinteren 2022, og nu er Henrik i gang med at forberede sit første solo-album. Henrik har aldrig været bundet op på nogen bestemt genre, men har bare fulgt musikken og har ladet den bestemme. Henriks tekstunivers handler mest om kærligheden til livet, oplevelser undervejs i livet og om politik. Men mest om kærlighed.






Simon Høirup

Simon Høirup har spillet siden han som 7-årig udgav børnerockalbummet ”Grønt lys” med sit band The Wild Horses, bagefter spillede han guitar i Sidewalk (1983-84), der udgav 3 singler og 1 lp på Abbas pladeselskab Polar Records. Simon har i alt udgivet 6 albums i eget navn, deriblandt guitaralbummet ”LA Instrumentals”, indspillet i Los Angeles og singersongwriter-albummet ”May You Find”, indspillet i Nashville. Desuden har Simon fungeret som musiker og sideman i mange forskellige musikalske sammenhænge og medvirket på flere albums.




Mød Henrik Camillo og Simon Høirup


lørdag den 5. august 2023 kl. 12-20,

hvor de lukker og slukker

i HF Prøvestenen på Amager



*





KÆRLIGHED?
Festival om drømme og fællesskab
5.-16. august 2023
5 bydele. 80 medvirkende

Læs mere på hjemmesiden
#festivalkærlighed


*

Ingen kommentarer: