torsdag den 3. august 2023

FESTLIG MAD OG DRIKKE PÅ FESTIVALEN 2023

  

Foto: Michael Svennevig.

På de 3 første festivaldage er der skøn grøn mad om aftenen. 


Til festivalopvarmningen og  festivalåbningen i HF Prøvestenen på Amager - samt på 2. festivaldag i GLOBAL Art Gallery i Vanløse står menuen på den spanske tomatsuppe GAZPACHO, der skal nydes kold i varmen. Den serveres med hjemmebagte nøddeboller.  Det er undertegnede, der står for det.




Til festivalåbningen er det i øvrigt Lena Gemzøe, der sørger for de hjemmebagte kager og for kaffe og te.


Velkomstdrikken alle tre dage er den kølige iranske sommerdrik: ”Sharbate Khiar”, bestående af citron, lime, mynte, rørsukker og agurk.



3. festivaldag i SALONEN på Østerbro har man selv mulighed for at købe drikkevarer og andet. 


Til afslutningen på Christianshavn er der -traditionen tro- min fasters drømmekage og Milles marokkanske myntete samt kaffe i pauserne.


Så, velkommen på festivalen, der åbner i dag. Der er gratis adgang til alle festivalarrangementer, og det koster ikke noget at spise med, og der kan ikke bestilles billetter i forvejen, så kom i god tid.


Foto: Michael Svennevig.

En stor tak til alle dem, der giver en hånd med, så det praktiske bare glider som det skal. Alice Maud Guldbrandsen har været med i mange år. Eva Billesbølle Tworek hjælper også med maden i Vanløse. Emmanul udlåner sin ladcykel, så jeg kan komme rundt med det hele (og hjælper også med at stille anlæg op!). 

Uden alle de mange ildsjæle kunne det slet ikke lade sig gøre at lægge op til så meget KÆRLIGHED, drømme og fællesskab.  Tak til jer alle. Sammen kan vi det hele!


Foto: Michael Svennevig.

Læs også Madame Garborgs hyldest til mad og digtning:

*

Læs mere om festivalen 

FORVANDLING eller ej

Se festivalen på Facebook.


*

Ingen kommentarer: